Over ons

ūüĎľOVER ONS:

Babyalert is opgericht door 2 trotse ouders, die niets liever willen dan het welzijn van hun kinderen. Nu zijn we babyalert.nl gestart om er zo voor te zorgen dat heel Nederland kan genieten van de meest schattige spulletjes voor hun liefdevolle kinderen.

Dus ben je hier omdat je op zoek bent naar dat ene schattige product voor jouw baby? Of ben je op zoek naar schitterende baby cadeau voor iemand uit je omgeving? Voor wie je het ook zoekt, als je een echte must have wilt hebben ben je bij ons op het juiste adres!

We vinden de prijs erg belangrijk. Daarom zorgt onze team er dan ook altijd voor dat we goede prijs-kwaliteit producten hebben.
We vinden het natuurlijk ook erg belangrijk om jou als klant de ultieme ervaring te geven op onze website. Daarom doen we vaak een gratis weg geef actie, om zo een mogelijkheid te bieden om onze producten te kunnen ervaren. Wil jij deze absoluut niet missen? Abonneer dan op onze nieuwsbrief en dan houden we jou als eerst op de hoogte.

ūüĎľONZE VISSIE:

Je baby is speciaal en niemand anders is zoals hem of haar, maar als ouders weten we natuurlijk dat het niet altijd gemakkelijk is, een kind heeft aandacht en hulp nodig. Wij proberen het ouders zo gemakkelijk mogelijk te maken met allerlei handige en leuke producten.

ūüĎľKLANTENSERVICE:

Wij vinden het ook belangrijk dat jij als klant zo goed mogelijk geholpen wordt tijdens je tocht hier in de meest schattigste webshop van Nederland. Daarom is onze missie om een zo optimaal mogelijke klantenservice te bieden. Wees dus niet bang om je vraag te stellen, wij helpen je graag. 

E-mail: info@babyalert.nl