Verzenden & Retourneren

Levertijd

Scherpe prijzen en tegelijkertijd goede kwaliteit is voor ons enorm belangrijk. Onze producten worden daarom verstuurd vanuit het magazijn van onze vaste leverancier. Door de processen kort te houden zorgen we ervoor dat we de beste prijzen aan kunnen bieden aan onze klanten. De geschatte levertijd bedraagt 12-15 dagen exclusief verwerkingstijd in Nederland. In België varieert dit tussen de 14 - 28 dagen exclusief verwerkingstijd.
Verwerkings tijd is gemiddeld 1-3 dagen. 

 

Uw bestelling

Wanneer een bestelling verschillende producten bevat, kan het voorkomen dat deze apart van elkaar geleverd worden.

Betaalmethoden

Wij maken gebruik van iDEAL, Paypal en bancontact.

Retourneren van gekochte artikelen

Heeft u spijt van de aankoop? Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden. Wat de reden ook is, je heeft de mogelijkheid deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Je ontvangt dan jouw geld terug inclusief de verzendkosten. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Mocht het product of verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product uit te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Klik hier voor onze retourformulier.

Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.